РОБОЧИЙ ЕТАЛОН ДЛЯ КОМПЛЕКТНОЇ ПОВІРКИ ВИМІРЮВАЛЬНИХ КОМПЛЕКСІВ ОБ’ЄМУ ГАЗУ - Середюк, О. Є.; Кузь, М. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2012)
Розроблено повірочну установку для комплектної повірки вимірювальних комплексів об’єму газу шляхом модернізації установок дзвонового, PVTt типу, установок з еталонними критичними соплами та з еталонними лічильниками газу, ввівши до їх складу пристрій переривання сигналу в інформаційних лініях.