ВИБІР ПОЧАТКОВИХ ДАНИХ ДЛЯ ІДЕНТИФІКАЦІЇ ОБ’ЄКТІВ КЕРУВАННЯ - Ананьєв, М. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2012)
Проведено аналіз залежності ефективності алгоритму ідентифікації об’єктів керування від спо-собів вибору початкових даних: рівномірним розподілом точок на кривій розгону та за характерними точками. Досліджено залежність похибки апроксимації від кількості вибраних точок на кривій розгону.