ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОТИКОРОЗІЙНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ БЕНЗОАТІВ ТА ДИТІОКАРБАМАТІВ ЦИНКУ ТА КУПРУМУ (II) - Гордієнко, О. А.; Ранський, А. П. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Досліджено протикорозійні властивості 2-метокси-3,6-дихлорбензоатів і диметилдитіокарбаматів купруму(ІІ) і цинку, які отримані реагентною переробкою непридатного до використання пестицидного препарату Банвел. Встановлена висока ефективність синтезованих сполук як інгібіторів кислотної корозії сталі.