ЕТИЧНІ ТА ПСИХОЛОГІЧНІ ЗАСАДИ ФОРМУВАННЯ КОМПЕТЕНТНОСТІ МЕНЕДЖЕРА - Прищак, М. Д.; Лесько, О. Й. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовано роль етичних та психологічних засад формування компетентності менеджера. Увагу акцентовано на необхідності введення в план підготовки менеджерів етичних та психологічних дисциплін та формування, відповідного сучасним вимогам розвитку бізнесу та менеджменту, змісту навчальних програм дисциплін.