МОДЕЛЬНИЙ ПІДХІД ЯК СКЛАДОВА СИСТЕМИ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ МОБІЛЬНОСТІ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-МАШИНОБУДІВНИКІВ - Хом'юк, І. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Створено модель системи формування професійної мобільності майбутніх інженерів-машинобудівників та описано її структурні компоненти.