ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА МУЛЬТИАГЕНТНА ТЕХНОЛОГІЯ ОПТИМІЗАЦІЇ ІНТЕРНЕТ-РЕСУРСІВ - Дубовой, В. М.; Москвін, О. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано концептуальну модель, архітектуру, методику декомпозиції задач і засіб формалізації процесів взаємодії компонентів мультиагентної системи оптимізації Інтернет-ресурсів, основною задачею якої є аналіз слабоструктурованих даних великої розмірності та оптимізація структури зв’язків між їх інформаційними доменами.