РЕГРЕСІЙНІ МОДЕЛІ ВПЛИВУ ВИКИДІВ АВТОТРАНСПОРТУ НА ЧАСТОТУ ЗАХВОРЮВАНЬ ОРГАНІВ ДИХАННЯ У ВІННИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ - Штовба, С. Д.; Нагорна, А. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Побудовано лінійні регресійні моделі впливу забруднення атмосферного повітря автотранспортом на частоту виникнення хвороб органів дихання у населення Вінницької області.