ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ КОМПОНЕНТНИХ СТРУКТУР ТЕСТУВАННЯ ДЛЯ СИСТЕМ ВНУТРІШНЬОСХЕМНОГО ПОШУКУ НЕСПРАВНОСТЕЙ ЦИФРОВИХ ПРИСТРОЇВ - Перевозніков, С. І.; Крупельницький, Л. В.; Озеранський, В. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовано особливості формування компонентних структур на основі міжфрагментних відносин схем цифрових пристроїв (ЦП). З’ясовано, що в процесі побудови підсхем тестування спостерігаються випадки наявності елементів з незадіяними зв’язками. Такі ситуації змушують прийняти рішення про повторне формування компонентів або включення таких елементів до складу кінцевої структури розбиття схеми ЦП. В статті розглянуто властивості гіперграфів, як моделей компонентних структур, розроблено механізми інтеграції (деінтеграції) елементів з незадіяними зв’язками до складу кінцевої структури тестування. Запропоновано критерії оцінки таких можливостей для формування підструктур схем ЦП.