АДАПТАЦІЯ ЕНЕРГОБЛОКА ТЕС ДО ЗМІНИ ГІДРОЛОГІЧНОГО РЕЖИМУ ВОДОСХОВИЩА - Головченко, О. М.; Юношев, О. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Підвищення температури довкілля змінило гідрологічний режим водосховища ТЕС. Визначені параметри теплової схеми та обладнання блока Ладижинської ТЕС, адаптованого до наявного гідрологічного режиму водосховища.