МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ ДЛЯ ОЦІНКИ РИЗИКУ ЕЛЕКТРОТРАВМАТИЗМУ - Бондаренко, Є. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано модель системи захисту людини від електричної енергії і викладено методологію системного аналізу оцінювання та вдосконалення електробезпеки. Методологія базується на введенні показника ризику ураження електричною енергією.