ГАЛУЗЕВІ ОСОБЛИВОСТІ ГІРНИЧОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ ТА ЇХ ВПЛИВ НА ОРГАНІЗАЦІЮ ОБЛІКУ ВИРОБНИЧИХ ЗАПАСІВ - Юркова, І. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто сутність та підходи до класифікації виробничих запасів на гірничодобувних підприємствах. Визначено ключові особливості гірничої промисловості України та їх вплив на організацію обліку виробничих запасів. Обґрунтовано застосування методу ФІФО для оцінки виробничих запасів. Конкретизовано методику обліку виробничих запасів в автономному варіанті ведення управлінського обліку.