ШАХРАЙСТВО В УМОВАХ КОКСОХІМІЧНОГО ВИРОБНИЦТВА: ОСНОВНІ СХЕМИ ТА МЕТОДИ ПРОТИДІЇ - Черникова, Є. Г. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовано на яких саме переділах коксохімічного виробництва і через які недоліки в обліку можуть виникати й функціонувати «шахрайські схеми», запропоновано методи боротьби з ними.