ВИЗНАЧЕННЯ РЕГРЕСІЙНИХ ЗАЛЕЖНОСТЕЙ ВИТРАТ НА УПРАВЛІННЯ ТВЕРДИМИ ПОБУТОВИМИ ВІДХОДАМИ ВІД РІВНЯ ДОХОДІВ НАСЕЛЕННЯ - Березюк, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Виявлено параметри, від яких залежать витрати на управління твердими побутовими відходами. Отримано регресійні залежності витрат на управління твердими побутовими відходами від рівня доходів населення.