МЕТОД КОМПЕНСАЦІЇ ФАЗОВО-АМПЛІТУДНОЇ ПОХИБКИ У ПЕРЕТВОРЕННІ ВОЛОГОСТІ У РІЗНИЦЮ ФАЗ ЕЛЕКТРОМАГНІТНИХ ХВИЛЬ ВЧ ДІАПАЗОНУ В ФУНКЦІЇ «ТОЧНІСТЬ-ШВИДКОДІЯ» - Кухарчук, В. В.; Богачук, В. В.; Ніколаєв, В. Я.; Граняк, В. Ф. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено метод компенсації фазо-амплітудної похибки у перетворенні вологості в різницю фаз електромагнітних хвиль ВЧ діапазону, що дає можливість автоматичного налаштування пристрою на нормоване значення похибки з метою підвищення вірогідності контролю.