МЕТОД АНАЛІЗУ СТІЙКОСТІ АВТОМАТИЧНИХ СИСТЕМ З ЛОГІЧНИМИ УПРАВЛЯЮЧИМИ ПРИСТРОЯМИ ЗА ВПЛИВУ ПАРАМЕТРИЧНИХ ЗБУРЕНЬ - Юхимчук, М. С.; Москвіна, С. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано метод аналізу стійкості автоматичних систем з логічними управляючими пристроями за впливу параметричних збурень. Метод дозволяє визначити границі областей стійкості систем у просторі приросту їх параметрів. Математичним моделюванням знайдено допустимі області зміни параметрів нелінійних елементів, за яких зберігається стійкість системи управління, що розглядається.