МОДЕЛЮВАННЯ ПРОЦЕСУ КЛАСИФІКАЦІЇ З ОБРОБЛЕННЯМ ДАНИХ ЗА МЕТОДОМ РІЗНИЦЕВИХ ЗРІЗІВ - Мартинюк, Т. В.; Дзісь, М. В.; Медвідь, А. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Досліджено часові залежності процесу класифікації з використанням дискримінантних функцій. Розглянуто особливості оброблення масиву елементів дискримінантних функцій за методом різницевих зрізів. Проаналізовано результати імітаційного моделювання з урахуванням розмірності масиву елементів дискримінантних функцій, а також закону їх розподілу.