Дослідження електрофізичних властивостей сплавів системи нікель-молібден - Співак, О. Ю. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Представлені результати дослідження інтегральної термо-ЕРС, диференційної абсолютної термо-ЕРС та питомого електроопору сплавів системи нікель-молібден в інтервалі концентрацій молібдену 2,5...17 ат% та впливу на них деформації волочінням. Розглянуто придатність даних сплавів в якості матеріалу для позитивної вітки термоелектричних генераторів струму