МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ СИСТЕМИ ДІАГНОСТУВАННЯ СИЛОВИХ МОДУЛІВ ПЕРЕТВОРЮВАЧІВ ЧАСТОТИ - Левицький, С. М.; Розводюк, М. П.; Колмачов, К. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано математичну модель системи для технічного діагностування силових модулів перетворювачів частоти (ПЧ) з автономним інвертором напруги (АІН), в якій діагностична функція є композицією станів транзисторних модулів та саппресорів.