ЕНЕРГОЕНТРОПІЙНА КОНЦЕПЦІЯ ЕЛЕКТРОБЕЗПЕКИ - Бондаренко, Є. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропонована енергоентропійна концепція електробезпеки у вигляді основних тверджень щодо енергії, яка поглинається тілом людини, і її допустимих значень, що дає можливість підвищити рівень електробезпеки з урахуванням сучасних знань.