ДИСПЕРГАЦІЯ ПОТОКУ ВОДИ ЗА МАЛИХ ЇЇ ВИТРАТ ТА ФОРМУВАННЯ БУРУЛЬОК НА НАСАДКАХ З ДРОТУ - Пуховий, І. І.; Постоленко, А. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Досліджені процеси формування бурульок на насадках з дроту під час розпилення води форсункою та з використанням вторинних крапель від гравітаційного удару струменя води, що падає з деякої висоти на тверду поверхню. Виявлені фактори, що впливають на ефективність процесів формування бурульок.