ОПТИМАЛЬНЕ ЗА ШВИДКОДІЄЮ КЕРУВАННЯ КОМПЕНСУВАЛЬНИМИ ПРИСТРОЯМИ ЗА РІЗКОГО ЗНИЖЕННЯ НАПРУГИ ЖИВЛЕННЯ - Бурбело, М. Й.; Войтюк, Ю. П. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Обґрунтовано інформативні параметри для оптимального за швидкодією керування компенсувальними пристроями, які рекомендуються за умови істотного зниження напруги у вузлі приєднання споживача.