ЗАСТОСУВАННЯ АКУМУЛЯТОРІВ ТЕПЛА НА ОСНОВІ ТВЕРДИХ МАТЕРІАЛІВ В СИСТЕМАХ ТЕПЛОПОСТАЧАННЯ З ВИКОРИСТАННЯМ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ - Титар, С. С.; Климчук, О. А.; Шраменко, О. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто можливість використання енергії вітру для систем теплопостачання житлових будинків із застосуванням твердих акумулювальних матеріалів. Проведено математичне моделювання процесу заряджання акумулятора для різних схем улаштування теплоелектронагрівачів.