МАТЕМАТИЧНІ МЕТОДИ ОЦІНЮВАННЯ РІВНЯ ВИКОРИСТАННЯ СТРАТЕГІЧНОГО ПОТЕНЦІАЛУ ПІДПРИЄМСТВА - Азарова, А. О.; Роїк, О. М.; Антонюк, О. В.; Сторожа, А. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено методи оцінювання рівня використання стратегічного потенціалу підприємства на основі апаратів нечіткої логіки та нейронних мереж, що дозволяє ідентифікувати обґрунтовану множину оцінювальних параметрів, врахувати поліфункціональний вплив зовнішнього середовища та дає можливість декомпозиції процесу оцінювання засобами системного підходу.