АНАЛІЗ КОМПЛЕКСНИХ МЕРЕЖ МАРШРУТНОГО ТРАНСПОРТУ ЗАГАЛЬНОГО КОРИСТУВАННЯ ВЕЛИКИХ МІСТ УКРАЇНИ - Кузькін, О. Ф.; Мовчан, А. Е. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проведено статистичний аналіз мереж маршрутного транспорту загального користування великих міст України. Розраховані основні статистичні показники маршрутних мереж у різних представленнях та подано їх аналіз з використанням положень теорії комплексних мереж.