КОНКУРЕНТНІ ПЕРЕВАГИ ОРГАНІЗАЦІЇ ЯК ОСНОВА СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ САНАТОРНО-КУРОРТНОГО ПІДПРИЄМСТВА - Краєвська, А. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто сутність і роль конкурентних переваг організації в системі стратегічного управління підприємством в умовах ринкової економіки. Побудовано матрицю стратегічних пріоритетів для інвестування в інноваційний розвиток санаторно-курортних підприємств.