РЕСТРУКТУРИЗАЦІЯ ПІДПРИЄМСТВА ЯК ОДИН ІЗ ШЛЯХІВ ВИХОДУ З КРИЗОВОГО СТАНУ - Рудковська, О. Л. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто особливості реструктуризації підприємств в сучасних умовах господарювання як один із шляхів виходу з кризового стану, узагальнено завдання реструктуризації, методи проведення, етапи її здійснення.