ОЦІНКА СУЧАСНОГО СТАНУ АГРОПРОМИСЛОВОГО КОМПЛЕКСУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ - Мороз, О. О.; Семцов, В. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Здійснено оцінку основних соціально-економічних показників, які характеризують сучасний стан АПК Вінниччини та її аграрного соціуму. Зазначено проблемні аспекти розвитку галузі з огляду на перебіг ринкових реформ. Розглянуто негативний вплив тіньової економіки на розвиток аграрного сектора.