МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ НЕСИМЕТРИЧНОГО СМУГОВОГО СЕНСОРА ВОЛОГОСТІ - Кухарчук, В. В.; Богачук, В. В.; Граняк, В. Ф. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено математичну модель несиметричного смугового сенсора вологості та здійснено перевірку її адекватності експериментальними дослідженнями.