СИНТЕЗ, БУДОВА ТА БІОЛОГІЧНА АКТИВНІСТЬ КОМПЛЕКСІВ КОБАЛЬТУ(ІІ), (ІІІ) - Діденко, Н. О.; Ранський, А. П. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовано специфічну біологічну активність комплексних сполук кобальту (ІІ), (ІІІ) з біологічно активними лігандами. Синтезовано комплексні сполуки кобальту (ІІ) з біологічно активними тіоамідними лігандами. Отримані комплекси розглядались як спрощені модельні системи (in vitro) складних біохімічних процесів, що протікають в живих організмах (in vivo).