ПОЗИТИВНЕ МИСЛЕННЯ ТА ЗАСОБИ ЙОГО ФОРМУВАННЯ У СТУДЕНТІВ ТЕХНІЧНОГО ВНЗ - Мацко, Л. А.; Сидоренко, Ж. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто позитивне мислення в контексті соціокультурного підходу до розвитку особистості. Показано конкретні засоби формування позитивного мислення у студентів технічного вузу в процесі навчально-виховної роботи.