МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ ВИМІРЮВАЛЬНОГО ПЕРЕТ-ВОРЮВАЧА ТЕМПЕРАТУРИ ТОЧКИ РОСИ ГАЗУ З ВИБІРКОВІСТЮ ВИМІРЮВАНЬ - Білинський, Й. Й.; Іоніна, К. Ю. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено математичну модель вимірювального перетворювача температури точки роси газу. Проаналізовано розподіл температури всередині світловода.