ВИТРАТИ НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЮ ЯК КРИТЕРІЙ ВИБОРУ СПОСОБУ НАНЕСЕННЯ ПОКРИТТЯ ДЛЯ ВІДНОВЛЕННЯ ДЕТАЛЕЙ - Савуляк, В. І.; Дусанюк, Ж. П.; Шиліна, О. П.; Слободянюк, Ю. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Показано, що витрати на оплату електроенергії є одним із основних критеріїв вибору способу нанесення покриття для відновлення деталі. Запропоновані підходи до визначення витрат на оплату електроенергію в комплексному технологічному процесі відновлення деталей з нанесенням покриття та подальшою механічною обробкою.