КОМПЛЕКСНА АВТОМАТИЗАЦІЯ ЕНЕРГООБ’ЄКТІВ НА БАЗІ СУЧАСНИХ SCADA СИСТЕМ - Черемісін, М. М.; Холод, А. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано сучасні рішення завдань інтеграції АСДУ, РЗА та АСКОЕ за допомогою програмно-технічних комплексів на базі систем SCADA