СТРУКТУРНІ СХЕМИ ЕЛЕКТРОМАГНІТНИХ ТРАНСФОРМАТОРІВ СТРУМУ І НАПРУГИ ВИМІРЮВАЛЬНИХ КАНАЛІВ СИСТЕМ КЕРУВАННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГЕТИЧНИМИ ОБ’ЄКТАМИ - Варський, Г. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано математичні моделі електромагнітних трансформаторів струму і напруги у вигляді структурних схем слідкувальних систем, які можуть бути використані для моделювання систем керування електроенергетичними об’єктами.