ГРАНИЧНО ДОПУСТИМІ ЗНАЧЕННЯ НАПРУГ ДОТИКУ ТА СТРУМІВ ПРОМИСЛОВОЇ ЧАСТОТИ ПІД ЧАС ВЗАЄМОДІЇ ЛЮДЕЙ З ПОБУТОВИМИ ЕЛЕКТРОУСТАНОВКАМИ - Бондаренко, Є. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано методику нормування величини напруги дотику, струму, що протікає через тіло людини, в аварійному режимі роботи побутових електроустановок змінного струму промислової частоти та часу дії струму в залежності від енергії, яка поглинається тілом людини.