СИСТЕМАТИЗАЦІЯ КОНСТРУКТИВНИХ ОСОБЛИВОСТЕЙ ВОДОГРІЙНИХ КОТЛІВ МАЛОЇ ПОТУЖНОСТІ - Боднар, Л. А.; Степанов, Д. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Подано результати систематизації інформації за особливостями конструювання водогрійних котлів малої потужності, що працюють на твердому та газоподібному паливі. Проаналізовані основні фактори, що впливають на конструктивне виконання котлів на твердому паливі та режими їх роботи.