ІЄРАРХІЯ ФАКТОРІВ, ЩО ЗАБЕЗПЕЧУЮТЬ НАДХОДЖЕННЯ ДО ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ПОЗАБЮДЖЕТНИХ КОШТІВ, ТА УЗАГАЛЬНЕНІ МОДЕЛІ ЇХ ВЗАЄМОДІЇ - Мокін, Б. І.; Мокіна, Ю. В.; Гончарук, Н. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Визначені фактори, від яких залежить надходження коштів до вищих навчальних закладів за надання платних послуг і побудовані узагальнені моделі їх взаємодії в структурі ієрархічної системи формування позабюджетних коштів.