СОЦІАЛЬНО-ТРУДОВІ ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ІНВЕСТИЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ У СІЛЬСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВІ - Ланченко, Є. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Встановлено тенденції розвитку інвестиційно-відтворювальних процесів у сільському господарстві, проаналізовано стан зайнятості на селі й рівень оплати праці в аграрному секторі економіки. Визначено стратегічні напрями вирішення соціально-трудових проблем економічного розвитку сільського господарства.