ВИЗНАЧЕННЯ ІННОВАЦІЙНОГО ПОТЕНЦІАЛУ НА ОСНОВІ ІНТЕГРАЛЬНИХ ПОРІВНЯЛЬНИХ ОЦІНОК - Зянько, В. В.; Крива, С. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Досліджено основні підходи до визначення сутності інноваційного потенціалу, охарактеризовано його роль, запропоновано методику оцінювання інноваційного потенціалу