Штампування гофрованих заготовок малих радіусів кривизни з використанням гідростатичного підпору - Савуляк, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Робота присвячена визначенню оптимальних параметрів штампування тонколистових матеріалів з використанням гідростатичного підпору. Встановлено вплив основних параметрів процесу та гідростатичного тиску на величину використаного ресурсу пластичності