ВИРОБНИЦТВО ПРОДУКЦІЇ ПТАХІВНИЦТВА — СКЛАДОВА ЕКОЛОГО-ЕКОНОМІЧНОЇ ТА ПРОДОВОЛЬЧОЇ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ - Власенко, І. В.; Дзюмак, М. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Встановлено, що завдяки активному розвитку вітчизняних птахівницьких підприємств обсяг експорту м’яса птиці в 2010 році порівняно з попереднім роком збільшився в 1,7 рази і становив 33 тис. т. Однак в агропромисловому виробництві України галузь птахівництва залишається проблемною, хоча й стрімко розвивається.