АКТУАЛЬНІСТЬ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В УКРАЇНІ - Сердюк, В. Р. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Досліджено сучасний стан використання об’єктів промислової власності в інноваційному розвитку економіки країни. Виявлені негативні фактори, що призводять до «холостого ходу» винахідницької роботи та гальмують впровадження інновацій, надані рекомендації щодо їх усунення