Деформовність заготовок при оберненому видавлюванні - Сивак, І. О.; Нікітіна, І. Ю. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розраховано напружено деформований стан та використаний ресурс пластичності ( при оберненому видавлюванні. Установлено, що використання гідростатичного підпору дозволяє отримати більш рівномірний розподіл ( і зменшити його максимальне значення на 30 %.