АНАЛІЗ ДИНАМІКИ РЕЗУЛЬТАТІВ ВСТУПНОЇ КАМПАНІЇ ДО ВНТУ ТА ПРОПОЗИЦІЇ ЩОДО УДОСКОНАЛЕННЯ АЛГОРИТМУ ЗАРАХУВАННЯ АБІТУРІЄНТІВ - Петрук, В. А.; Ляховченко, Н. В; Захарченко, Г. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовано чинну систему зарахування на місця державного замовлення у вищі навчальні заклади України та виявлено чинники, які зумовлюють коригування списків рекомендованих до зарахування абітурієнтів на різних етапах цього процесу; обґрунтовано новий підхід до принципу зарахування в діючих умовах вступу до ВНЗ.