ДОСЛІДЖЕННЯ ПАРАЛЕЛЬНОГО КОЛИВАЛЬНОГО КОН-ТУРУ З L-, C-НЕГАТРОНАМИ - Войцеховська, О. В.; Лазарев, О. О.; Ліщинська, Л. Б.; Ткачук, Н. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Досліджено паралельний коливальний контур з L-, C-негатронами, умови стійкості такого контуру, отримано графіки частотних та фазочастотної характеристик, проведено експериментальні дослідження контуру на схемотехнічних аналогах негатронів.