ВПЛИВ ТЕРМІЧНИХ ПОЛІВ ПРОЦЕСУ НАПЛАВЛЕННЯ ПОКРИТТІВ НА ЇХ СТРУКТУРУ ТА ТВЕРДІСТЬ - Савуляк, В. І.; Заболотний, С. А.; Шенфельд, В. Й.; Українець, М. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Подано результати вивчення причин та механізмів зміни твердості та структури нанесеного покриття в залежності від кількості наплавлених валків.