РОЗПОВСЮДЖЕННЯ ТЕПЛА ТА ЙОГО ВПЛИВ НА СТРУКТУРНІ ПЕРЕТВОРЕННЯ В ПРОЦЕСАХ ЗМІЦНЕННЯ ДЕТАЛЕЙ МАШИН - Шиліна, О. П.; Поступайло, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Наведено результати досліджень розповсюдження теплових потоків та вплив на структурні перетворення в процесах зміцнення деталей машин.