ОПТИМІЗАЦІЯ ЕЛЕКТРОМЕХАНІЧНИХ СИСТЕМ НА ОСНОВІ КОНЦЕПЦІЇ ЗВОРОТНИХ ЗАДАЧ ДИНАМІКИ У ПОЄДНАННІ З МІНІМІЗАЦІЄЮ ЛОКАЛЬНИХ ФУНКЦІОНАЛІВ МИТТЄВИХ ЗНАЧЕНЬ ЕНЕРГІЙ - Островерхов, М. Я.; Бурик, М. П. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Синтезовано закони керування на основі концепції зворотних задач динаміки при мінімізації локальних функціоналів миттєвих значень енергій та перевірено стійкість електромеханічної системи за алгебраїчним критерієм Гурвиця.