ІНФОРМАЦІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРОЦЕСІВ КЕРУВАННЯ РЕЖИМАМИ РОБОТИ ГАЗОТУРБІННОЇ ЕЛЕКТРОСТАНЦІЇ - Толбатов, А. В.; Черв'яков, В. Д. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто більшість інформаційних функцій системи керування газотурбінної електростанції (ГТЕС). Вони відносяться до категорії інформаційного забезпечення процедур моніторингу. Це приймання і переробка вимірювальної інформації, спостереження за поточними станом і режимами роботи технологічних підсистем та ГТЕС в цілому, формування поточної та інтегрованої інформації про функціонування міні-ГТЕС, формування рекомендованих керувальних дій.