НЕШТАТНІ РЕЖИМИ І СТРУКТУРА СИСТЕМИ ЗАХИСТУ ВІД НИХ ПРИ ФУНКЦІОНУВАННІ ДВООСНИХ ЕЛЕКТРОВОЗІВ - Сінчук, О. М.; Чорна, В. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Наведено результати досліджень позаштатних режимів роботи тягових електротехнічних комплексів постійного струму двоосних електровозів з використанням методу мереж Петрі. Запропоновано структуру каналу захисту електрообладнання електровозу від наднапруги, у випадку зникнення та відновлення напруги контактної мережі.